Hatay’da ‘Gençlik Sofrası’ İftar Programı Gerçekleştirildi

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş Gençlik Sofrası İftar Programında Gençlerle Buluştu

Hatay’da düzenlenen ‘Gençlik Sofrası’ iftar programına katılan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Hatay Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Antakya ilçesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Kisecik Yerleşkesi’nde yoğun ilgi gören ‘Gençlik Sofrası’ iftar programını düzenledi. Programa; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, AK Parti Genel Başkanı Hüseyin Yayman, Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş ve AK Parti Hatay Gençlik Kolları İl Başkanı Behçet Akın’ın yanı sıra birçok partili genç ve vatandaş katıldı.

Mehmet Öntürk, gençlerin ülke geleceği için çalıştığını vurgulayarak, “Bizim gençlerimiz, aristokrat ailelerin gençleri değil. Bizim gençlerimiz, bayrağımız için çalışan bir gençlik” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İbiş ise, “Ramazan’ın bereketiyle, sizlerin coşkusuyla bir araya geldiğimiz için gerçekten çok huzurluyum. Hatay’daki çalışmalarımızın önemli olduğunu düşünüyoruz. Tüm yaraları birlikte saracağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman ise, depremzede vatandaşların evlerine yerleştirilmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Hatay’daki yaraları birlikte iyileştireceğiz. Durmak yok, yorulmak yok” dedi. – HATAY

Related Posts

Hamas: İsrail kutsal mekanlara karşı açık saldırganlığını sürdürmek için Arap ve İslam halklarının suskunluğundan faydalandı

Hamas, İsrailli fanatik Yahudilerin ve Tel Aviv hükümetindeki aşırı sağcı yetkililerin, işgal altındaki Doğu Kudüs’te yer alan Mescid-i Aksa’ya yönelik artan baskınlarına karşı, Müslümanların bu kutsal mabedi korumak ve kurtarmak için hareket geçmekle sorumlu olduğunu vurguladı.

ABD’nin Husilerle yaptığı ateşkesi, İsrail televizyondan öğrendi

ABD ile Yemenli Husiler arasında varılan ateşkes İsrail’i kapsamıyor. Trump yönetimi saldırıları durdurduğunu ilan etti ancak Husiler, yalnızca Amerikan hedeflerine karşılık verdiklerini savundu. İsrail’e yönelik tehditlerin süreceği mesajı Kudüs’te şaşkınlık yarattı. Ateşkes kararı önceden bildirilmediği için İsrail hükümeti gelişmeden Oval Ofis’teki açıklamayla haberdar oldu.

Bakanlık İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3,7 milyon TL ceza kesti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir’in Tire ilçesinde açık alanda vahşi depolama yaptığı belirlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3 milyon 739 bin 452 TL idari para cezası uyguladı.

Son Dakika… İstanbul’da günün ikinci depremi!

Son Dakika Haberi… İstanbul’da Silivri açıklarında 3.4 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Bu sabah da yine aynı bölgede 3.1 büyüklüğünde deprem kaydedilmişti.

Jandarma uyuşturucu operasyonunu anbean kaydetti

Sakarya’da jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda durdurulan otomobilde 1 kilo 50 gram bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Operasyon, jandarma kamerasına yansıdı.

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı