Hasan Arat’a Polonya’dan Dikkat Çeken Ödül

Hasan Arat, geçen yıl Avrupa Oyunları’ndaki başarılarıyla Polonya’dan Üstün Liyakat Madalyası aldı. Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, madalyayı Varşova’da düzenlenen törende takdim etti. Arat, ödülü almanın kendisi ve Türkiye için büyük bir onur olduğunu belirtti.

Avrupa Oyunları Başarısı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, geçen yılki Avrupa Oyunları’ndaki başarılı çalışmalarıyla Polonya’dan Üstün Liyakat Madalyası aldı. Arat, oyunların koordinasyon kurulu başkanlığını yapmıştı.

CUMHURBAŞKANI DUDA’DAN TAKDİM

Başkent Varşova’da düzenlenen törende, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda madalyayı takdim etti. Arat, ödül töreni sonrası AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

“ÇOK KIYMETLİ BİR ÖDÜL”

Arat, “Oyunlar çok başarılı oldu. Polonya genelinde yapılan çalışmaların devlet nezdinde takdir edilmesi gurur verici,” dedi. Aldığı ödülün kendisi, ailesi ve Türkiye için çok kıymetli olduğunu ifade etti.

“İSTANBUL’DAKİ OYUNLAR DA BAŞARILI OLACAK”

Hasan Arat, 4. Avrupa Oyunları’nın İstanbul’da yapılacağını hatırlattı. “Ülkemizdeki organizasyon da çok başarılı geçecektir,” diye konuştu. Arat, bu ödülü Beşiktaş başkanı olarak almanın büyük anlam taşıdığını vurguladı.

AVRUPA OLİMPİYAT KOMİTESİ ÜYELİĞİ

Hasan Arat, Avrupa Olimpiyat Komitesi icra kurulu üyeliği görevini sürdürüyor. Arat, Polonya’daki törende birçok Avrupa ülke temsilcisiyle birlikte çalıştığını ve organizasyonun başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx