Muğla’da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Ölen Çift Toprağa Verildi
Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşanan acı olayda, 62 yaşındaki Cemile ve 75 yaşındaki Mehmet Başar çifti, evlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de ikamet eden Başar çiftinden bir süredir haber alamayan yakınları, durumu endişe ile 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve çilingir yardımıyla eve giren ekipler, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı.
Yapılan incelemede, Başar çiftinin evlerinde kullandıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Cemile ve Mehmet Başar’ın cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
More Stories
Manisa Cider Yolu’nda alt yapı çalışmaları tamamlandı
Van’da İzinsiz Gösterilere Tutuklamalar
Gişe memurunun oyunu kamerada: Yaşlı müşterilerden 500 bin liralık vurgun yaptı!