Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde 30 bin 199 polis görev alacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbide herhangi bir sorun ve olumsuzluk yaşanmaması için Ülker Stadı başta olmak üzere kent genelinde tedbir aldı.

Saat 20.45’te başlayacak ve hakem Cihan Aydın’ın yöneteceği müsabakada, 9 bin 726’sı stat ve çevresinde olmak üzere 30 bin 199 emniyet personeli görev yapacak.

Related Posts

Cannes Film Festivali de etkilendi: Fransa’nın güneyinde büyük çaplı elektrik kesintisi!

Cannes Film Festivali de etkilendi: Fransa’nın güneyinde büyük çaplı elektrik kesintisi!

Son dakika… İmamoğlu, İBB yöneticileri ve çalışanlarına seslendi, iktidara tepki gösterdi

Son dakika haberi… İBB’ye yönelik peş peşe düzenlenen operasyonların ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İBB yöneticileri ve çalışanlarına seslenen Ekrem İmamoğlu, “Sizler; ülke tarihinde görülmemiş en vahşi baskılara, saldırılara, düşman hukukuna ve hiçbir dayanağı olmayan gözaltı ve tutuklamalara şahit oluyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan: 2026-2035 dönemini Aile ve Nüfus 10 Yılı ilan ediyoruz

Erdoğan: 2026-2035 dönemini Aile ve Nüfus 10 Yılı ilan ediyoruz

Ahmet Özer 7 ay sonra ilk kez hakim karşısına çıkıyor: 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemi…

Tutuklanıp, yerine kayyum atanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer 205 gün sonra Silivri’de hakim karşısına çıkacak. Özer’in “silahlı terör örgütü üye olmak” suçundan 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapsi isteniyor.

Neden bu zulüm

Boğaziçi Üniversitesi’nde Nureddin Yıldız’ı protesto eden Mina Pelit hapse atıldı Pelit’in stajını yaptığı kreşteki öğrenciler, davaya bakan hâkimin tatilini bekliyor.

ABD’de iki İsrailli diplomat öldürüldü

Gazze’deki soykırım dünyadaki İsrail karşıtlığını yükseltirken ABD’nin başkenti Washington DC’de iki İsrailli diplomat silahlı saldırıda öldürüldü.30 yaşındaki ABD vatandaşı Elias Rodriguez, Yahudi Müzesi’nde İsrail elçilik çalışanları Yaron Lischinsky ve Sarah Lynn Milgrim’i vurup polise teslim oldu. Rodriguez bu sırada “Özgür Filistin” diye bağırdı. Saldırının ardından İsrail, dünyadaki elçiliklerinde güvenlik seviyesini yükseltti.