Fazıl Say, ABD Turnesine Çıkıyor

Fazıl Say, Şubat Ayında ABD Turnesine Çıkıyor

Ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, yaklaşan Şubat ayında ABD turnesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

ABD turnesi kapsamında ilk konserlerini 1-2 Şubat tarihlerinde Baltimore’da gerçekleştirecek olan Say, bu konserlerde ünlü çellist Nicolas Altstaedt ile sahne alacak.

Baltimore konserlerinin ardından Fazıl Say, kendi eserlerinden oluşan özel bir resital programıyla turnesine devam edecek.

Sanatçı, 4 Şubat’ta Chicago, 6 Şubat’ta Philadelphia, 7 Şubat’ta ise başkent Washington’da hayranlarıyla buluşacak. Turnenin final konseri ise 8 Şubat’ta Wayne- New Jersey’de gerçekleşecek.

Fazıl Say, konserlerinde genellikle kendi bestelerinden oluşan özel bir repertuvar sunacak. Dinleyiciler, Klaros, Yeni Hayat Sonatı, Nazım, Ses, Kumru Ballad gibi eserlerle kendini müziğin büyülü dünyasında bulacak.

Ayrıca, Fazıl Say’ın turne kapsamında seslendireceği yeni bestelerinden “Klaros” da dinleyicilerle buluşacak. Sanatçı, genellikle kültüründen ilham alan eserlerinde coğrafyanın zengin hikayelerine yer veriyor.

Fazıl Say, konserlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu turnenin müzik dünyasına değer katacağına inanıyorum. Geniş bir repertuvarla klasik müziğin evrensel dilini ABD izleyicisine taşımak heyecan verici” dedi.

Related Posts

Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu

CHP 38. Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davanın duruşması bugün görüldü. Davadan çıkan karara göre duruşma 8 Eylül’e ertelendi. Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu…

Avukatlarından ‘Mehmet Murat Çalık’ açıklaması: ‘Müvekkilimiz aleyhine algı operasyonu yürütülüyor’

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklanan ve sağlık sorunları nedeniyle tahliyesi istenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın avukatları Melih Koçhan ve Cihan Ünal açıklama yaptı. Açıklamada, “Tahliye başvurumuz değerlendirilmeden yürütülen bu medya kampanyasının, yargı organları üzerinde baskı kurmaya ve süreci etkilemeye dönük olduğu açıktır” ifadesine yer verildi.

İmamoğlu: Boyun eğmiyoruz!

Görevden alınan Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Boyun eğmiyoruz!” dedi.

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

ABD’de korkunç olay: Çalı yangınına müdahale eden 2 itfaiye personelini öldürdü!

ABD’nin Idaho eyaletinde çıkan çalı yangınına müdahale eden itfaiyecilere ateş açılması sonucu 2 personel hayatını kaybetti, ekiplere pusu kurduğu düşünülen zanlı silahla öldürüldü.

2 çocuk annesi kasap: ‘Kadın eli değen her yer güzelleşiyor’

Kayseri’nin Talas ilçesinde 2 çocuk annesi Hülya Germirlioğlu (40), 8 yıldır kasaplık yapıyor. İlçenin tek kadın kasabı olan Germirlioğlu, “Kasaplık mesleği aslında kolay kolay bir kadının tercih edebileceği bir meslek değil. Fakat, bence temizlik, açısından olsun, etlere verilen şekiller açısından olsun kadın eli değen her yer çok güzelleşiyor. Mesela, çoğu müşterilerimiz geldiğinde ‘şekerci dükkanı gibi’, ‘hiç kasap gibi kokmuyor. Burası ne kadar güzel’ diyorlar.”