Erdoğan: Suriye’ye adım atmadık ama şu anki hale getirdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Muhalefetin Yatırımları Yok, SGK Borçları Artıyor”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’daki AK Parti 8. Olağan İl Kongresi’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, “Muhalefetin ortaya koyduğu bir eser yok, bitirdikleri bir proje yok. Yatırımları yok ama bakıyorsunuz SGK borçları artıyor. SGK’ya birikmiş borcu olan 10 belediyenin 7’si CHP’li belediyeler. Bunların başında İzmir Büyükşehir Belediyesi yer alıyor. Sıfırdan başlayıp bitirdikleri tek bir hizmet yok. Şadırvan musluğu değiştiriyorlar,” şeklinde konuştu.

“SGK’yı batırmak anladığımız kadarıyla bir CHP geleneği. Eski genel başkanlarının akılda kalan tek icraati SSK’yı batırmaktı. Maşallah, yeni genel başkan da bu konuda selefini hiç aratmıyor,” diyen Erdoğan, muhalefeti eleştirdi.

“Suriye’ye Adım Atmadık, Ancak Durumu İyileştirdik”
Güney sınırlarımızın hemen ötesinde tarih yeniden yazılıyor. CHP’li siyasetçiler olayları anlamaya dahi çalışmıyor. Biz Suriye’ye adım atmadık ama Suriye’yi her yönüyle ele alarak şu andaki duruma getirdik. Şu anda Suriye’de yeni bir dönem başlıyor,” şeklinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye politikalarına vurgu yaptı.

Related Posts

Azerbaycan ile Rusya arasında ‘nota’ krizi

Azerbaycan ile Rusya arasında geçtiğimiz yıl uçak kriziyle patlak veren gelişmeler Sputnik’in Bakü ofisi çalışanlarının tutuklanması nedeniyle ayyuka çıkmıştı. Rusya, tutuklamalar nedeniyle Azerbaycan’a nota verdi. Azerbaycan ise, Rusya’ya güvenlik güçlerinin Azerbaycanlılara yönelik şiddet ve yargısız infazları sebebiyle nota gönderdi.

Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu

CHP 38. Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davanın duruşması bugün görüldü. Davadan çıkan karara göre duruşma 8 Eylül’e ertelendi. Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu…

Avukatlarından ‘Mehmet Murat Çalık’ açıklaması: ‘Müvekkilimiz aleyhine algı operasyonu yürütülüyor’

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklanan ve sağlık sorunları nedeniyle tahliyesi istenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın avukatları Melih Koçhan ve Cihan Ünal açıklama yaptı. Açıklamada, “Tahliye başvurumuz değerlendirilmeden yürütülen bu medya kampanyasının, yargı organları üzerinde baskı kurmaya ve süreci etkilemeye dönük olduğu açıktır” ifadesine yer verildi.

İmamoğlu: Boyun eğmiyoruz!

Görevden alınan Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Boyun eğmiyoruz!” dedi.

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

Hindistan’da bir fabrikada reaktör patladı: 10 ölü

ABD’de korkunç olay: Çalı yangınına müdahale eden 2 itfaiye personelini öldürdü!

ABD’nin Idaho eyaletinde çıkan çalı yangınına müdahale eden itfaiyecilere ateş açılması sonucu 2 personel hayatını kaybetti, ekiplere pusu kurduğu düşünülen zanlı silahla öldürüldü.