Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda acil bir durum yaşandı ve bir çalışanın çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu hızla kurtarıldı. Hayvanseverler, yavruların sağlığı için veteriner hekime başvurarak gerekli tedavinin yapılmasını sağladı.

Bazı hayvanseverler, barınağı ziyaret ederken çöp konteynerini kontrol etti ve poşet içinde yaşayan köpek yavrularını keşfetti. Hemen harekete geçen hayvanseverler, yavruları kurtararak bakımlarını üstlendiler ve barınak çalışanlarıyla işbirliği içinde hareket ettiler. Bu duyarlı davranışlar ise mobil telefonlarla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Yaşanan olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek, taleplerini dinlediler ve konuyla ilgili çözüm yolları üzerinde görüştüler.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından hızla bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veteriner hekime yönlendirildi. Bu sayede, köpek yavrularının sağlığına hızla müdahale edilerek iyileşmeleri sağlanmış olacak.

Related Posts

Trump ve Netanyahu arasında ikinci Gazze görüşmesi

ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’yi görüşmek için bu hafta içinde ikinci kez bir araya geldi.

Mansur Yavaş’tan ‘Şerefimizle oynamayın’ çıkışı: ‘Amaç CHP’li belediye başkanlarının önünü kesmekse bugün görevi bırakmaya razıyım!’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’li belediyelere yönelik operasyonlara tepki göstererek, “Eğer gerçekten amaç sadece CHP’li belediye başkanlarının önünü kesmek, onları çalıştırmamaksa ben hemen bugün görevi bırakmaya razıyım. Yeter ki karalamayın. Yeter ki bir tane iftiracı birisini bulup namusumuzla, şerefimizle, haysiyetimizle oynamayın” ifadesini kullandı.

Özel kapalı toplantıda milletvekillerine talimat verdi

CHP lider Özgür Özel’in, dokunulmazlık fezlekelerine ilişkin ‘Kaldırabilirler, biz bu işe girdik’ dediği öne sürüldü. Ayrıca Özel’in Meclis’e katılımın artırılması ve yaz boyunca sahada olunması talimatı verdiği kaydedildi.

İşe başladıktan sonra kayboluyordu: Onlar üç, dört sanırken yedi çıktı

Genç ve iş görüşmelerinde ‘zeki’ olarak tanımlanan bir adam, işe alındıktan sonra ortadan kayboluyordu. Sebebini araştıran yetkililer, akılalmaz bir gerçekle karşı karşıya kaldı.

Mansur Yavaş: Adalet arayan ailelerin mücadelesi, hepimizin vicdan borcudur

Yavaş “Adalet arayan ailelerin mücadelesi, hepimizin vicdan borcudur. Her zaman yanlarında olacağız.” dedi.

SÖZCÜ TV ve Özlem Gürses’e medyanın en prestijli ödülü

TGC’nin Basın Özgürlüğü Ödülleri’ne bu yıl kurum dalında SÖZCÜ TV, Halk TV, Now TV ve Tele 1 ile Özlem Gürses, Onlar TV, Fatih Altaylı, Nevşin Mengü layık görüldü.