Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’deki Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Şirin Köpek Yavruları

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir çalışanın çöp konteynerine poşetle bıraktığı 4 sevimli köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından kurtarıldı ve veteriner kontrolüne alındı.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini incelediklerinde poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark ederek hemen harekete geçtiler.

Poşetten çıkarılan şirin yavrulara, barınak çalışanları tarafından mama ve su verilirken, bu duygusal anlar da cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Yaşanan olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkarken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlemler yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Sağlıklarına kavuşmaları için her türlü çaba gösterilecek.

Related Posts

Afşin’de Kamyonet Devrildi, 2 Yaralı

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde devrilen kamyonette 2 kişi yaralandı, hastaneye kaldırıldı.

Bakan Yumaklı’nın Kayınvalidesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zarife Çayır, Zeytinburnu’nda kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. 87 yaşındaydı.

AKP’nin kamp yaptığı otel Aziz İhsan Aktaş’ın ortağının çıktı!

AKP’nin Kızılcahamam kampına ev sahipliği yapan Eliz Otel’in, CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda adı geçen Aziz İhsan Aktaş’ın ortağı Gürkan Dölekli’ye ait olduğu öğrenildi.

Henüz 20 yaşındaydı! Acı haber geldi

Sinop’un Akliman Sahili’nde denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren iki kişiden biri, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Piton yılanı şehirde panik yarattı! Kimse orada görmeyi beklemiyordu

Almanya’da piton yılanının şehir merkezinde görülmesi paniğe yol açtı. Vatandaşlar tarafından mektup kutusunun üzerinde kıvrılmış halde bulunan yılan, ekipler tarafından kontrollü şekilde yakalandı…

Hamas Sözcüsü Ebu Ubeyde Kassam komutanı Dayf’ı andı: Siyonist düşmana en ağır darbeyi vurdu

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail tarafından şehit edilen Kassam Tugayları’nın eski komutanı Muhammed ed-Dayf’ı şehadetinin birinci yılında andı. Yazılı açıklama yapan Ebu Ubeyde, Dayf’ın ‘siyonist düşmana tarihindeki en ağır darbeyi vurduğunu’ açıkladı.