Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Malezya teması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Malezya’da Başbakan Enver İbrahim tarafından resmi törenle karşılandı. Söz konusu törende iki ülkenin milli marşları çalındı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerleri selamladı.

Ülkelerin heyetlerinin takdiminin ardından Erdoğan ve İbrahim, ikili ve heyetler arası görüşmeye geçti. Yapılan görüşmeler ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek.

Törende, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı Haluk Görgün, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da hazır bulundu.

Yapılan görüşme ardından iki lider ortak basın açıklaması düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan basın açıklamasında şunları kaydetti;

“Türkiye ve Malezya olarak ticaret ve yatırım alanlarındaki hareketliliği ve çeşitliliği kazan-kazan anlayışıyla artırma konusunda fikir birliği içerisindeyiz.

Malezya’nın ülkemize yönelik artan ilgisini memnuniyetle karşılıyor, daha fazla kardeşimizi Türkiye’de ağırlamak istiyoruz.

İSRAİL ZARARLARI TAZMİN ETMELİ

İsrail, Filistin topraklarında sürdürdüğü işgale son vermeli ve sebep olduğu zararları da tazmin etmelidir”

Related Posts

İBB’ye yeni operasyon! 10 kişi gözaltına alındı: Murat Ongun’un şoförü, Fatih Keleş’in şoförü, Kadriye Kasapoğlu’nun şoförü…

Son dakika haberi… İBB’ye “yolsuzluk” suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 10 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Murat Ongun’un şoförü, Fatih Keleş’in şoförü, Kadriye Kasapoğlu’nun şoförü, İbrahim Özkan’ın Ağaç A. Ş. çalışanı ve birçok iş insanı bulunuyor.

Adana’da 1 ton 690 litre etil alkol ele geçirildi

Adana’da polis ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda 1 ton 690 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Trump ve Netanyahu arasında ikinci Gazze görüşmesi

ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’yi görüşmek için bu hafta içinde ikinci kez bir araya geldi.

Mansur Yavaş’tan ‘Şerefimizle oynamayın’ çıkışı: ‘Amaç CHP’li belediye başkanlarının önünü kesmekse bugün görevi bırakmaya razıyım!’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’li belediyelere yönelik operasyonlara tepki göstererek, “Eğer gerçekten amaç sadece CHP’li belediye başkanlarının önünü kesmek, onları çalıştırmamaksa ben hemen bugün görevi bırakmaya razıyım. Yeter ki karalamayın. Yeter ki bir tane iftiracı birisini bulup namusumuzla, şerefimizle, haysiyetimizle oynamayın” ifadesini kullandı.

Özel kapalı toplantıda milletvekillerine talimat verdi

CHP lider Özgür Özel’in, dokunulmazlık fezlekelerine ilişkin ‘Kaldırabilirler, biz bu işe girdik’ dediği öne sürüldü. Ayrıca Özel’in Meclis’e katılımın artırılması ve yaz boyunca sahada olunması talimatı verdiği kaydedildi.

İşe başladıktan sonra kayboluyordu: Onlar üç, dört sanırken yedi çıktı

Genç ve iş görüşmelerinde ‘zeki’ olarak tanımlanan bir adam, işe alındıktan sonra ortadan kayboluyordu. Sebebini araştıran yetkililer, akılalmaz bir gerçekle karşı karşıya kaldı.