CHP’li Sarıgül: Af düzenlemesi yargı paketine eklenmeli

CHP’li Mustafa Sarıgül: Af Düzenlemesi Yargı Paketine Eklenmeli

Ankara’da düzenlediği basın toplantısında konuşan CHP’li Milletvekili Mustafa Sarıgül, Ulus Hali’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sarıgül, hal esnafının işlerinin azaldığını, alışverişe gelenlerin ise artan fiyatlardan şikayetçi olduğunu dile getirdi ve esnafın devlete olan borçlarının yeniden yapılandırılması talebinde bulundu.

TBMM’nin resmi web sitesinde yer alan habere göre, Sarıgül, yeni bir yargı paketinin Meclis’e sunulacağını müjdeledi ve af düzenlemesinin bu pakete eklenmesi gerektiğini vurguladı. “Toplum af konusunda büyük bir beklenti içinde. Pandemi sürecinde hızlı yargılamalar yapıldı. Bu sebeple af düzenlemesinin yargı paketine eklenmesi elzem. Türkiye’nin vicdanına sesleniyorum, ‘Affet Türkiye’m. Haksızlığa uğrayanlar, annelerin özlemi olanlar için ‘Affet Türkiye’m” şeklinde konuşan Sarıgül, insan hayatına zarar vermemiş ve madde bağımlısı olmayan sürücülerin ehliyet cezalarının da affedilmesini talep etti.

Related Posts

Elon Musk Amerika Partisi’ni duyurdu

Tesla ve X’in sahibi, dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk, ‘Amerika Partisi’ni kurduğunu duyurdu.

Türkiye’de faaliyet gösteren siyasi parti sayısı belli oldu…

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının güncellediği kayıtlarına göre, 180 siyasi partinin faaliyette olduğu Türkiye’de, AKP 10 milyon 878 bin 733 ile en fazla üyeye sahip siyasi parti konumunda bulunuyor.

Erzurum’da 439 kişi kayıp olarak aranıyor

Erzurum Valisi 2020-2025 yılları arasındaki kayıp aramalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Vali, 439 kişinin halen arandığını bildirdi.

BAE’den İsrail’e Batı Şeria tepkisi

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İsrail’den yapılan işgal altındaki Batı Şeria’yı ilhak çağrılarını kınadı.

Atatürk Havalimanı’nda yangın paniği! Pist uçuşa kapatıldı

Atatürk Havalimanı’nda pist başına ilerleyen özel uçakta yangın ikazı verildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde olay büyümeden kontrol altına alındı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

İtalya’da sürücülere ‘alkol kilidi’ uygulaması

İtalya basınında yer alan haberlere göre alkollü sürücüler araçlarını çalıştırmadan önce nefes kontrolü yapacak. Yapılan alkol testinden geçemeyen sürücülerin ise araç motoru çalışmayacak.