Burhanettin Bulut: ‘Kısa bir nekahet döneminden sonra geri döneceğim’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Bypass Ameliyatı Sonrası Sağlık Durumunu Paylaştı

(ANKARA) – CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, geçirdiği bypass ameliyatının ardından sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumuna ilişkin paylaşımda bulundu. Bulut, “Kısa bir nekahet döneminden sonra çok daha güçlü bir şekilde mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, bypass ameliyatının hemen ardından sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumunu takipçileriyle paylaştı. Bulut’un yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

“Başarılı geçen ameliyatım sonrasında arayan, soran, geçmiş olsun dileklerini ileten dostlarıma, yol arkadaşlarıma, ameliyatımı gerçekleştiren doktorlarıma ve sağlık ekibine çok teşekkür ediyorum. Kısa bir nekahet döneminden sonra çok daha güçlü bir şekilde mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sağlıcakla kalın…”

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: ANKA / Güncel

Related Posts

Tıp tarihine geçecek operasyon: 3 kilo bebekten yarım kilo tümor çıktı

Kütahya’da 3 kilo 700 gram ağırlığında dünyaya gelen Mehmet Eymen bebeğin boynundan ameliyatla 445 gram tümör çıkarıldı.

Kadınları daha çok etkiliyor, belirtiler göz ardı edilmemeli!

300 milyondan fazla kişiyi etkileyen astım, neden kadınlarda daha sık görülüyor? Genetik yatkınlıktan alerjik bünyeye kadar birçok detayı Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Didem Özkan anlattı.

Bebeklerini sallayan, zıplatan ebeveynler dikkat: Hayati risk taşıyor!

Bebeklerini sallayan, zıplatan ebeveynler dikkat: Hayati risk taşıyor!

Kefir Alzheimer’a karşı koruyucu olabilir mi? Uzmandan önemli uyarı!

Diyetisyen Beyza Tağraf, kefirin bağırsak iltihaplarını baskılayarak nöroinflamasyonu azaltabileceğini ancak Alzheimer’dan korunmak için tek başına yeterli olmadığını vurguladı.

Ülkemizden gençler ‘kaygılı’: ‘Gençlerin ülkemizde yaşam kaygısı yüksek’

Türkiye’de gençlerin en büyük sorunlarından biri gelecek kaygısı. Zorlaşan hayat şartları gençleri, geleceğe karşı umutsuzluğa düşürüyor. Şen, bu sürecin gençleri nasıl etkilediğini gazetemize anlattı.

Covid-19 ve diğer solunum yolu enfeksiyonlarında korkutan artış!

İklim değişikliğine bağlı hava sıcaklıklarınızdaki ani değişim solunum yolu hastalıklarına davetiye çıkarıyor. Viral enfeksiyonların tüm mevsimlere yayıldığını ifade eden Göğüs Hastalıkları Uzmanı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, “Yalnızca Türkiye için değil küresel olarak durum böyle. Avrupa’da bildirilen rakamlara baktığımızda Covid-19 başta olmak üzere viral enfeksiyonların ve buna bağlı solunum yolu enfeksiyonlarının sıklığında artış gözlendi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir