Bakan Tunç Çorum’da Ziyaretlerde Bulundu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çorum’da Ziyaretlerde Bulundu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çorum’a yapmış olduğu ziyaretler kapsamında önemli temaslar gerçekleştirdi. AK Parti Çorum 8. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere kente gelen Bakan Tunç, ilk olarak Çorum Valiliği’ni ziyaret etti.

Vali Ali Çalgan tarafından karşılanan Tunç, Valilik Şeref Defteri’ni imzalayarak ziyaretin anısını ölümsüzleştirdi. Burada gerçekleşen görüşmede Çalgan, kentte yürütülen çalışmalar hakkında Bakan Tunç’a detaylı bilgiler aktardı.

Bir sonraki durak olarak Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş ve Çorum Baro Başkanı Turan Kalıpcı’yı ziyaret eden Tunç, kentteki adli hizmetler hakkında bilgi edindi.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve partililer de Bakan Tunç’a ziyaretlerinde eşlik etti. Bu önemli ziyaretler kapsamında Çorum’daki temaslardan verimli sonuçlar elde edildi.

Related Posts

AKP’nin kamp yaptığı otel Aziz İhsan Aktaş’ın ortağının çıktı!

AKP’nin Kızılcahamam kampına ev sahipliği yapan Eliz Otel’in, CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda adı geçen Aziz İhsan Aktaş’ın ortağı Gürkan Dölekli’ye ait olduğu öğrenildi.

Henüz 20 yaşındaydı! Acı haber geldi

Sinop’un Akliman Sahili’nde denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren iki kişiden biri, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Piton yılanı şehirde panik yarattı! Kimse orada görmeyi beklemiyordu

Almanya’da piton yılanının şehir merkezinde görülmesi paniğe yol açtı. Vatandaşlar tarafından mektup kutusunun üzerinde kıvrılmış halde bulunan yılan, ekipler tarafından kontrollü şekilde yakalandı…

Hamas Sözcüsü Ebu Ubeyde Kassam komutanı Dayf’ı andı: Siyonist düşmana en ağır darbeyi vurdu

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail tarafından şehit edilen Kassam Tugayları’nın eski komutanı Muhammed ed-Dayf’ı şehadetinin birinci yılında andı. Yazılı açıklama yapan Ebu Ubeyde, Dayf’ın ‘siyonist düşmana tarihindeki en ağır darbeyi vurduğunu’ açıkladı.

İmzalar atıldı bayrağı belli oldu: Yeni ülke resmen kuruluyor

Yeni Kaledonya, şimdi kendi bayrağını dalgalandırmaya hazırlanıyor. Bougival’da imzalanan anlaşmayla, ada halkı ile Paris yönetimi arasında Fransa’ya bağlı ancak kendi kimliğini taşıyan özel statülü bir Yeni Kaledonya devleti için ilk adım resmen atıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Irak ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı