Antalya Muratpaşa’dan ebeveynlere özel eğitim

Antalya’da Ebeveynlere Özel Eğitim Atölyesi

ANTALYA (İGFA) – Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu atölye, çocukların erken dönem alışkanlıklarını ve psikososyal gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Çalışma, anne-baba adaylarının yanı sıra 0-6 yaş grubundaki çocuk sahibi ebeveynlere yönelik olarak düzenlenmiştir.

Alanında uzman psikologlar tarafından verilecek eğitimlerde, 0-6 yaş arası çocukların psikososyal gelişim süreçlerinde ebeveyn-çocuk iletişimi, konuşma becerileri, beslenme, tuvalet alışkanlıklarının kazanımı, oyun becerileri, korku ve kaygı yönetimi, ebeveyn tutumları, pozitif ebeveynlik becerileri ve gelişim dönemlerine uygun sınır koyma gibi önemli konular ele alınacaktır. Aynı zamanda, toplumda yaygın olan doğru olmayan inanışlar hakkında da katılımcılar bilgilendirilecektir.

Muratpaşa Belediyesi, bu atölye çalışmasıyla ebeveynlere 0-6 yaş arası döneme ilişkin kritik bilgileri aktarmayı ve bu süreçleri etkili bir şekilde yönetebilme becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır. Atölye çalışması, 3’er çiftlik gruplar şeklinde düzenlenecektir. Katılmak isteyen ebeveynlerin başvuru yapabilmeleri için 444 80 07 numaralı Turunç Masa hattını arayarak başvurmaları gerekmektedir. Başvuru sonrasında, uzman psikologlar, katılımcılara birebir geri bildirim sağlayarak süreç hakkında detaylı bilgiler paylaşacaklardır.

Related Posts

İtalya’da sürücülere ‘alkol kilidi’ uygulaması

İtalya basınında yer alan haberlere göre alkollü sürücüler araçlarını çalıştırmadan önce nefes kontrolü yapacak. Yapılan alkol testinden geçemeyen sürücülerin ise araç motoru çalışmayacak.

CHP konuştu, AKP’li yönetim çark etti: Su da yok ikram da!

AKP’li Elazığ Belediyesi’nde CHP’li meclis üyesi Murat Akkoç’un, belediye yönetiminin Alevi yurttaşlara karşı ayrımcı tutum sergilediklerine dair eleştirilerin ardından AKP’li yönetim, adeta çark etti. Önceki oturumda sunulan pasta, börek ikramı bu kez yapılmadı, masalara su bile konulmadı.

Trump: Fed Başkanı Powell’ın derhal istifa etmesi gerekiyor

Trump: Fed Başkanı Powell’ın derhal istifa etmesi gerekiyor

Kral Charles ölmeden cenaze planı hazır

Kral Charles, kendi cenaze töreni için hazırladığı özel protokolde, uzun süredir arası açık olan oğlu Prens Harry ve gelini Meghan Markle’ın kortejde ön sıralarda yer almasını istedi.

İsrail saldırısı sonrası acı içinde babasını sordu: Babam nerede yemek yemek istiyorum

Soykırımcı İsrail’in 21 aydır abluka altında tuttuğu ve katliamlarına ara vermeden devam ettiği Gazze Şeridi’nden acı manzaralar gelmeye devam ediyor. Han Yunus’ta ailesiyle sığındığı çadıra yapılan hava saldırısı sonrası Nasır Hastanesine getirilen 6 yaşındaki Gazzeli küçük kız, yatırıldığı sedyede babasının nerede olduğunu sordu. Aç bırakmanın adeta bir silah gibi kullanıldığı Gazze’de, şarapnel parçalarının isabet etmesiyle yüzü kanlar içinde kalan çocuğun, “Babam, babam nerede? Yemek yemek istiyorum.” sözleriyle doktorlara seslendiği anlar izleyenlerin yüreklerini sızlattı.

Üç günlük servet sahibi oldular

Sistemdeki basit bir hesaplama hatası, binlerce Norveçliyi kısa süreliğine milyoner ilan etti. Üç gün boyunca büyük ikramiyeyi kazandığını düşünen oyuncular, gerçeği öğrendiklerinde büyük hayal kırıklığı yaşadı.