Aksaray’da kaza: Otomobil takla attı burnu bile kanamadı

Aksaray Nevşehir Karayolu Ağzıkarahan köyü çıkışında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil kontrolden çıkarak takla attı ve yan devrildi. Kazada, otomobilin karayola çıkmaya ramak kala durması faciayı önledi. Araç hurdaya dönerken sürücü ise burnu bile kanamadan kazayı atlattı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, araç çekici yardımıyla kaldırıldı.

Related Posts

Bakan Fidan Kiev’den trenle döndü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukrayna temaslarının ardından trenle Kiev’den dönerken; Rusya-Ukrayna arasındaki yeni tur müzakerelerin 2 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşmesi bekleniyor.

Marmaray’da dehşeti yaşatanlar hakkında yeni gelişme

Marmaray’da yer tartışmasındaki kavgada iki çocuklu yolcunun burnunu kıran şüpheliler yakalandı.

İsrail basınından çarpıcı iddia: ABD, işbirliğini askıya aldı

İsrail basını, ABD’nin İran nükleer tesislerine saldırı konusunda İsrail ile işbirliğini askıya aldığını iddia etti. İddiaya göre ABD yönetiminin bu kararı, Tahran ile devam eden görüşmeleri olumsuz etkileyeceği endişesiyle alındı.

Rusya ‘büyük taarruza’ hazırlanıyor: ‘Rusların asker sayısı sürekli artıyor… Ukrayna hatları yarılabilir’

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta hava saldırıları yoğunlaştı. Son haftalarda Ukrayna’ya yönelik geniş çaplı hava akınları düzenleyen Rus ordusu, karada da operasyonlarını hızlandırdı. Ukrayna istihbaratı, Rusya’nın cepheye 50 bin yeni asker sevk ettiğini ve “büyük bir taarruza hazırlandığını” öne sürdü.

İnfaz düzenlemesinin Meclis’e sunulmasının ardından MHP’den ilk açıklama

İnfaz düzenlemesinin Meclis’e sunulmasının ardından MHP’den ilk açıklama

Kayıp ihbarı yapılan yaşlı adam ölü bulundu

Samsun’un Yakakent ilçesinde bir gündür haber alınamayan yaşlı adam, ormanlık alanda ölü bulundu.