Adıyaman’da AK Parti 8. Olağan Kongresi yapıldı

Faruk Bülent Kaplan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seçildi

Adıyaman (İGFA) – AK Parti’nin Adıyaman İl Başkanlığı için gerçekleştirilen kongrede yapılan oylama sonucunda Faruk Bülent Kaplan, il başkanı olarak seçildi. Yeni dönemde Adıyaman’a yönelik önemli projeler üzerinde çalışacaklarını dile getiren Kaplan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ulaştırma Bakanı ve milletvekilleri de kongrede yaptıkları konuşmalarda, Adıyaman’a yönelik yatırımların artarak devam edeceğini vurguladılar.

Kongrenin sonunda partililer, yeni il başkanını tebrik ederek, Adıyaman’ın kalkınması için birlikte çalışacaklarını ifade ettiler.

Related Posts

Elon Musk Amerika Partisi’ni duyurdu

Tesla ve X’in sahibi, dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk, ‘Amerika Partisi’ni kurduğunu duyurdu.

Türkiye’de faaliyet gösteren siyasi parti sayısı belli oldu…

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının güncellediği kayıtlarına göre, 180 siyasi partinin faaliyette olduğu Türkiye’de, AKP 10 milyon 878 bin 733 ile en fazla üyeye sahip siyasi parti konumunda bulunuyor.

Erzurum’da 439 kişi kayıp olarak aranıyor

Erzurum Valisi 2020-2025 yılları arasındaki kayıp aramalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Vali, 439 kişinin halen arandığını bildirdi.

BAE’den İsrail’e Batı Şeria tepkisi

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İsrail’den yapılan işgal altındaki Batı Şeria’yı ilhak çağrılarını kınadı.

Atatürk Havalimanı’nda yangın paniği! Pist uçuşa kapatıldı

Atatürk Havalimanı’nda pist başına ilerleyen özel uçakta yangın ikazı verildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde olay büyümeden kontrol altına alındı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

İtalya’da sürücülere ‘alkol kilidi’ uygulaması

İtalya basınında yer alan haberlere göre alkollü sürücüler araçlarını çalıştırmadan önce nefes kontrolü yapacak. Yapılan alkol testinden geçemeyen sürücülerin ise araç motoru çalışmayacak.