Hazine haftaya 2 ihale düzenleyecek

Bakanlık Tarafından Yapılacak Yeni İç Borç İhraç Takvimi Açıklandı

Bakanlığın duyurduğu iç borç ihraç takvimine göre, 6 Mayıs Salı günü yapılacak olan ihraçta 2 yıl (728 gün) vadeli, yarı yılda bir kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvili ihraç edilecek.

Aynı gün içerisinde ise 7 yıl (2499 gün) vadeli, yarı yılda bir kupon ödemeli değişken faizli devlet tahvili yeniden ihraç edilecek.

Yatırımcılar bu yeni ihraçlarla ilgili detaylı bilgiye Bakanlık resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirler.

Related Posts

Büyük soygun ortaya çıktı! Milyonlarca dolar çalındı

Hindistan’ın en büyük kripto para borsası CoinDCX’e düzenlenen saldırıda milyonlarca dolarlık kripto varlık çalındı. Şirketin CEO’su Sumit Gupta, iç hesaplardan birinin saldırıya uğradığını doğrularken olayın sadece bu operasyonel hesapla sınırlı …

Kayseri’de Mobilya Fabrikasında Yangın

Kayseri OSB’deki bir mobilya fabrikasında çıkan yangına itfaiye ve TOMA ekipleri müdahale ediyor.

Türkiye’deki kiralar dünya finans devinin bile dikkatini çekti

JPMorgan ekonomisti, Türkiye ekonomisine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Buna göre Merkez Bankası’nın dört toplantıda da faiz indireceğini öngörülürken, kira enflasyonu ise endişe yarattığı belirtildi.

Çelik ve çimentoda çifte sıçrama: Hindistan’da inşaat sektöründe talep patlaması

Hindistan Merkez İstatistik Ofisi’nin verilerine göre, ülkenin altyapı üretimi Haziran 2025 itibarıyla geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 1,7 oranında büyüdü. Bu oran, Mayıs ayında yukarı yönlü revize edilen yüzde 1,2’lik artışın da üzerine …

Dolar ve euroda son durum ne? Piyasalarda gün ortası (21 Temmuz 2025)

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 1,95 değer kazanarak 10.568,56 puana yükseldi. Cuma günü 10.366,16 puandan kapanan BIST 100 endeksi, güne 47,08 puan artışla 10.413,24 puandan başladı. Endeks, saat 13.00 itibarıyla önceki …

Vatandaş borç batağına saplandı: Kartlı harcamalar yüzde 51 arttı

Haziran ayında kartlı ödemeler geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 51 artarak 1,91 trilyon TL’ye ulaştı. Harcamalarda kredi kartlarının payı artarken, temassız ve internet alışverişleri öne çıktı Yüksek enflasyon nedeniyle artan kart sayıları nakit kullanımının giderek azaldığını ve borçlanma eğiliminin sürdüğünü gösterdi.