Bolvadin’de Motosiklet Sürücüleri İçin ‘1 Kural Bir Ömür’ Eğitimi

Afyonkarahisar’da Motosiklet Kullanıcılarına Eğitim ve Ekipman Desteği

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından yürütülen ‘1 kural bir ömür’ projesi kapsamında motosiklet kullanıcılarına eğitim ve ekipman desteği sağlandı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı trafik Jandarması timleri, “1 kural bir ömür” projesi kapsamında Bolvadin-Çay kara yolundaki akaryakıt istasyonlarında afiş çalışmaları gerçekleştirdi.

Yapılan denetimlerde bölgede seyahat eden 39 motosiklet kullanıcısına genel trafik kuralları ve güvenli sürüş teknikleri hakkında bilgilendirme yapılarak, kask dağıtımı gerçekleştirildi.

Ayrıca, 2400 adet broşür, 194 adet afiş ve 11 adet brandanın dağıtımı yapılarak, lise ve yüksek öğrenim gören öğrencilere ve motosiklet sürücülerine trafik kuralları konusunda eğitim verildi. Kask, eldiven, diz ve dirsek koruyucularının önemi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Eğitim sonrası 214 adet reflektörlü yelek, 85 adet kask ve 1530 adet anahtarlık dağıtılarak, motosiklet kullanıcılarının güvenliği için önlemler alındı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Tıp tarihine geçecek operasyon: 3 kilo bebekten yarım kilo tümor çıktı

Kütahya’da 3 kilo 700 gram ağırlığında dünyaya gelen Mehmet Eymen bebeğin boynundan ameliyatla 445 gram tümör çıkarıldı.

Kadınları daha çok etkiliyor, belirtiler göz ardı edilmemeli!

300 milyondan fazla kişiyi etkileyen astım, neden kadınlarda daha sık görülüyor? Genetik yatkınlıktan alerjik bünyeye kadar birçok detayı Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Didem Özkan anlattı.

Bebeklerini sallayan, zıplatan ebeveynler dikkat: Hayati risk taşıyor!

Bebeklerini sallayan, zıplatan ebeveynler dikkat: Hayati risk taşıyor!

Kefir Alzheimer’a karşı koruyucu olabilir mi? Uzmandan önemli uyarı!

Diyetisyen Beyza Tağraf, kefirin bağırsak iltihaplarını baskılayarak nöroinflamasyonu azaltabileceğini ancak Alzheimer’dan korunmak için tek başına yeterli olmadığını vurguladı.

Ülkemizden gençler ‘kaygılı’: ‘Gençlerin ülkemizde yaşam kaygısı yüksek’

Türkiye’de gençlerin en büyük sorunlarından biri gelecek kaygısı. Zorlaşan hayat şartları gençleri, geleceğe karşı umutsuzluğa düşürüyor. Şen, bu sürecin gençleri nasıl etkilediğini gazetemize anlattı.

Covid-19 ve diğer solunum yolu enfeksiyonlarında korkutan artış!

İklim değişikliğine bağlı hava sıcaklıklarınızdaki ani değişim solunum yolu hastalıklarına davetiye çıkarıyor. Viral enfeksiyonların tüm mevsimlere yayıldığını ifade eden Göğüs Hastalıkları Uzmanı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, “Yalnızca Türkiye için değil küresel olarak durum böyle. Avrupa’da bildirilen rakamlara baktığımızda Covid-19 başta olmak üzere viral enfeksiyonların ve buna bağlı solunum yolu enfeksiyonlarının sıklığında artış gözlendi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir