Kardeşinin kimliğini kullanıyordu: 12 yıl sonra yakayı ele verdi

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Şahsı Yakaladı!

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nün Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Ali Rıza İ. isimli şahsın farklı kimlikle işlem yaptığını tespit etti. Bu bilgilere göre, Ali Rıza İ. hakkında 23 Aralık 2013 tarihinden beri çeşitli suçlardan toplamda 7 yıl 1 ay hapis cezası bulunmaktadır. İftira, kamu malına zarar verme, başkalarına ait kimlik bilgilerini kullanma ve ibadete ayrılmış eşya hakkında hırsızlık gibi suçlarla suçlanan Ali Rıza İ., yaklaşık 12 yıldır firari yaşamaktadır ve kardeşinin kimliğini kullanarak yaşamını sürdürmektedir.

Polis ekipleri tarafından kardeşinin ikametinde yakalanan Ali Rıza İ., adliyeye sevk edildi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ali Rıza İ. ile ilgili çalışmalarını sürdürmektedir.

Related Posts

ABD’deki Türk göçmenler için önüne geleni ardına koymadı: Korkunç kazada yaşamını yitirdi

Nebraska’da geçirdiği kazada hayatını kaybeden Sergen Taş, yaşamını yitirdi. Türk göçmenlerin bir neferei olan Taş, ailesine destek olmak için geldiği ABD’de hem çalışıyor hem de ihtiyaç sahiplerine yardım ediyordu. Taş’ın ölümü, ailesi ve Türk göçmenleri yasa boğdu.

İnsan elini devreden çeken İHA: Kendi hedefini seçip öldürüyor

Amerikan AeroVironment şirketi tarafından geliştirilen intihar drone’u Red Dragon, insan müdahalesi olmadan hedefini seçip imha edebiliyor.

Stalin’den Putin’e: 9 Mayıs’ın ardındaki gerçekler

9 Mayıs Zafer Günü, Sovyetler Birliği’nin Nazi Almanyası’na karşı kazandığı zaferin anıldığı tarih olarak, başta Rusya olmak üzere eski Sovyet coğrafyasında kutlanan en önemli günlerden biri. 8 Mayıs 1945 tarihinde Almanya, II. Dünya Savaşı’nda …

Hindistan geri adım attı: Barajın kapakları tek tek açıldı

Hindistan’ın Salal Barajı’nın kapaklarını açması, Pakistan’la arasındaki İndus Suları Anlaşması’nın askıya alınmasının ardından Hindistan’ın geri adımı olarak yorumlandı. Barajdan boşalan su, Pakistan’ın tarımını besleyen nehirde sele yol açtı. Pakistan medyası, Hindistan’ın sahadaki kayıplarının geri adım atmasına neden olduğunu söyledi.

Kanarya Adaları’nda turist cinayeti: Parçalanmış cesedi sahile vurdu

Kanarya Adaları’nda turist cinayeti: Parçalanmış cesedi sahile vurdu

Başkent emniyeti alarma geçti: Kritik maçta görev yapacak polis sayısı belli oldu

1. Lig’de sezonun kader maçlarından biri yarın Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16.00’da başlayacak MKE Ankaragücü-Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasında Yiğit Arslan düdük çalacak. Başkent ekibi ligde kalmak, Diyarbakır temsilcisi ise Play-Off’a yükselmek için mutlak galibiyet peşinde. Maç öncesi Ankara Emniyeti alarma geçti, 2 bin 200 güvenlik görevlisi görevlendirildi.