Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Beyazhaberler

Beyazhaberler son dakika haber merkezi

Beyazhaberler

Beyazhaberler son dakika haber merkezi

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Eğitim

Özgür Özel’den AKP’li Siyasetçiye Yanıt: Akın Gürlek Üzerine Gelen Mesaj

By Onur Arslan
14 Mayıs 2026 2 Min Read
Özgür Özel’den AKP’li Siyasetçiye Yanıt: Akın Gürlek Üzerine Gelen Mesaj için yorumlar kapalı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP’li bir siyasetçiden aldığı bir mesajı kamuoyuyla paylaştı. Mesajda, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’nin bu olaylarla ilgisi yok. Akın Gürlek ve çevresindeki grubun yaptığı bir şey. Bu durum kimse tarafından doğru bulunmuyor” ifadeleri yer aldı. Özel, bu mesajla ilgili olarak, “Bana günah çıkaran bu AKP’li siyasetçiye, ‘Yanlış adrese yazıyorsunuz, kendi genel başkanınıza iletin’ dedim” şeklinde konuştu.

Özgür Özel, Antalya’daki CHP’li belediyelere yönelik operasyonların ardında yatan sebep hakkında da açıklamalarda bulundu. Bu saldırıları “CHP’nin kurumsal yapısına yönelik bir saldırı” olarak nitelendiren Özel, “Bu tür saldırıları parti olarak kabul ediyoruz” dedi. Özel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ilgili gelen iddialara da yanıt vererek, “Ben CHP örgütünün başındayım ve bana yakıştırılan hiçbir iftirayı kabul etmiyorum” dedi.

Muhittin Böcek’in kendisiyle görüşen her milletvekili aracılığıyla “Genel Başkanıma selam söyleyin” mesajını ilettiğini aktaran Özel, “Onlara iftira at dediler ama o iftiraları kabul etmedim” dedi ve ekledi: “Gözü dönmüş bir şekilde herkese iftira attırmaya çalışıyorlar.”

Özel, BirGün gazetesine verdiği röportajda, CHP’li isimlere yönelik hakaret içeren videoları ve ortaya atılan iddiaları da değerlendirdi. “Geçtiğimiz yıl vefat eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e iftira atmaya kalktılar, fakat başaramadılar” diyerek, “Şimdi de okları Veli Ağbaba’ya çevirdiler. En yakınlarıma saldırıyorlar” ifadelerini kullandı. Ayrıca, CHP’nin kadın milletvekillerine ve özel kalem müdürüne yönelik akıl almaz iftiraların atıldığını vurguladı.

Özgür Özel, güvenlik tedbirleriyle ilgili de bilgi vererek, “Genel başkan olduktan sonra sıkı bir koruma altında yaşıyorum. Gittiğim her yerde korumalar yanımda. Hatta bir otelde kaldığımda kapıda iki polis bekliyor” dedi.

19 Mart’taki operasyonlarla demokratik direncin kırılmaya çalışıldığını belirten Özel, İBB davasına yönelik suçlamaların toplumda karşılık bulmadığını, bu davanın zayıfladığını ve yandaş medyanın bile artık bu davayı takip etmediğini ifade etti. Özel, “İBB davasının çökmesiyle yeni bir baskı yaratmaya çalışıyorlar. ‘Adam topyekun partiyi savunuyor’ diyerek beni hedef alıyorlar” şeklinde konuştu.

Son olarak, yaşanan olaylarla ilgili tüm muhalefete birlik çağrısında bulunan Özel, demokratik sistemin korunması için herkesin harekete geçmesi gerektiğini belirtti. “Gittiğimiz her yerde ciddi destek görüyoruz” diyerek, toplumun bu mücadelede yanlarında olduğunu dile getirdi.

Author

Onur Arslan

Follow Me
Other Articles
Previous

Kontrolden Çıkan Motosiklet, Park Halindeki Kamyonun Altına Girdi: 1 Genç Hayatını Kaybetti

Next

İsrail’in Batı Şeria’daki İhlalleri Devam Ediyor: Filistinlilere Yönelik Saldırılar Artıyor

SON YAZILAR

  • Türkiye’nin dev market zinciri el değiştirmişti! Bu ürünler artık satılmayacak
  • Bakan Kurum’a Kahramanmaraş’ta yeniden ihya edilen Kapalı Çarşı’nın sembolik anahtarı verildi
  • ‘Franco’yu örnek verdi, ‘öldüğü gece rejim değişti’ dedi: Ertuğrul Özkök hakkında soruşturma başlatıldı!
  • Microsoft’tan 8GB RAM hamlesi
  • Bakan Kacır: Bayrağımızı kendi mühendislerimizin geliştirdiği uzay aracıyla Ay’a eriştireceğiz
  • Tesla Model Y İlanına 325 Bin TL Ceza Kesildi
  • İran’dan Bahreyn’deki ABD üssüne saldırı
  • ABD’de Trump’ın İran politikasına destek giderek azalıyor
  • Tüm Snapdragon İşlemcileri Zamlanıyor – Telefon Fiyatları Uçacak
  • Karadeniz krizi Hindistan’ı alternatif yağlara yöneltti

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (1.242)
  • Ekonomi (87)
  • Haber (497)
  • Sağlık (115)
  • Teknoloji (57)
Copyright 2026 — Beyazhaberler. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme
Office Lisans Satın Al