Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Beyazhaberler

Beyazhaberler son dakika haber merkezi

Beyazhaberler

Beyazhaberler son dakika haber merkezi

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Eğitim

Çocuklarına Cinsel İstismarda Bulunan Babalık Gözaltına Alındı: 54 Yıl Hapis Cezası

By Onur Arslan
13 Mayıs 2026 1 Min Read
Çocuklarına Cinsel İstismarda Bulunan Babalık Gözaltına Alındı: 54 Yıl Hapis Cezası için yorumlar kapalı

Bodrum’da, üç çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan bir baba, mahkeme tarafından 54 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Olay, 2024 yılının Mayıs ayında, ilçede kargocu olarak çalışan bir kişinin evinin banyosuna ve çocuklarının odalarına gizli kamera yerleştirdiği fark edilince ortaya çıktı. Bunun üzerine, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında, babanın 13 ila 23 yaşları arasında değişen, birinin üvey olduğu üç kızının ifadeleri alındı. Çocuklar, babalarının çocukluk dönemlerinde kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu ifade etti. Kızlardan ikisine cinsel tacizde bulunan ve ortanca kızına tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan baba, polis tarafından gözaltına alındı.

Polis ekipleri, babanın telefonuna ve USB belleklerine el koydu. Yapılan incelemede, kızların çıplak görüntülerinin yanı sıra, müstehcen görüntülerin de bulunduğu belirlendi. Alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen şahsın, çocuklarına zorla uyuşturucu kullandırmaya çalıştığı da iddianameye eklendi. Dava sürecinde çocuklardan birinin şikayetini geri çektiği belirtildi.

Bodrum 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden davanın karar duruşması dün gerçekleştirildi. Mahkeme, tutuklu sanığa çocuklarından birine yönelik eylemleri için 24 yıl, diğerine karşı da 30 yıl hapis cezası verdi. Bu karar, toplumda büyük bir infial yaratırken, cinsel istismarla mücadele konusunun önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Author

Onur Arslan

Follow Me
Other Articles
Previous

Yasaklı Bakan Çin’e Girişi Nasıl Sağladı? İki Harfin Değişimiyle Engeller Aşıldı

Next

Kan Donduran Cinayet: Annesini Odunla Vurarak Öldüren Oğul Tutuklandı

SON YAZILAR

  • Türkiye’nin dev market zinciri el değiştirmişti! Bu ürünler artık satılmayacak
  • Bakan Kurum’a Kahramanmaraş’ta yeniden ihya edilen Kapalı Çarşı’nın sembolik anahtarı verildi
  • ‘Franco’yu örnek verdi, ‘öldüğü gece rejim değişti’ dedi: Ertuğrul Özkök hakkında soruşturma başlatıldı!
  • Microsoft’tan 8GB RAM hamlesi
  • Bakan Kacır: Bayrağımızı kendi mühendislerimizin geliştirdiği uzay aracıyla Ay’a eriştireceğiz
  • Tesla Model Y İlanına 325 Bin TL Ceza Kesildi
  • İran’dan Bahreyn’deki ABD üssüne saldırı
  • ABD’de Trump’ın İran politikasına destek giderek azalıyor
  • Tüm Snapdragon İşlemcileri Zamlanıyor – Telefon Fiyatları Uçacak
  • Karadeniz krizi Hindistan’ı alternatif yağlara yöneltti

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (1.242)
  • Ekonomi (87)
  • Haber (497)
  • Sağlık (115)
  • Teknoloji (57)
Copyright 2026 — Beyazhaberler. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme